onsdag 6 mars 2013

Måndag och en halv tisdag.


Ärendeberedning på kommunen. Till flygplatsen för styrelsemöte med flygplatsbolaget! Det går hyfsat bra för bolaget och vi måste bara få till det med nya destinationer.

Lunchmöte. Lite hemlig art. Ut till presskonf om spännande bostadsprojekt. Men det var ju något positivt och då är det svårt för SmP. Men andra media kom. Fika vid gamla huset vid sjön, brygghuset vis slottet. Med alla inblandade. VD-klubben på Vidéum. Bra möte. Intressant att höra positiva tongångar från kommunens företag och från Sydsvenska handelskammaren. Bra värdskap av David Svenson för mötet.

Så kretsstyrelse och kommunalt gruppmöte. Kretsen uttalade sitt stöd Christer Wånehed då det inte framkommit något som lett till att Christer Wånehed missbrukat sitt förtroende som moderat. Konstaterades att inte heller Chisters arbetsgivare vidtagit någon arbetsrättslig åtgärd mot Christer i dagsläget.

Och min kommentar är att man inte utan utredning kan avgöra en förtroendefråga. Hur skulle det se ut?

Bra gruppmöte där bl a budgetförutsättningar diskuterades. Liksom sammanslagning av bostadsbolagen. Till kontoret. Hemma vid 21.

Tisdag. Lilla m-gruppen på mitt rum. Arbetsutskott. Bra info om wexnet-utredningen. Och en del beslut för vidaretransport till KS i em. Lunch med Kvällsposten.

Kommunstyrelsen. Gick snabbt so bara den trots ca åtta voteringar. Läste en del mejl samtidigt som jag ledde mötet. Skrev så ut körschemat för Kungabesöket i morgon. Skall gå och titta på Lakers en sista gång för denna spelsäsong.  Tror på 4- 1 till Lakers!

Bo Frank
Växjö 20130305