söndag 5 maj 2013

Påkörd igen

I början på året skulle jag köra till Öland. På vägen dit blev jag påkörd bakifrån. Igår skulle jag köra till Öland igen. Och blev påkörd bakifrån. På Mörners väg. En man körde in i mig när jag stod stilla i en kö. Och jag blev så knuffad framåt och in i framförvarande bil. Och den bilen i sin tur in i en annan. En liten seriekrock. Räddningstjänsten kom på någon minut. Senare ambulansen. Och efter 20 min kom polisen. Full insats. Jag blev som förra gången lite stel i nacken, men var tvungen att åka till Öland på studs för att sköta viktiga privatsaker. Och länsförsäkring är fantastiskt. De ordnade snabbt det mesta på telefon och jag kunde åka och hämta en bil på Avis och fortsätta.

Vackert och varmt på Öland. Den varmaste dagen hitintills. Vilket inte säger speciellt mycket just i år. Promenad med hund. Utfodring av hästar. Specialmat till hund och katt. Skymning. Hemsk hockey på TV.

Uppe sex. Morgonpromenad till brevlådan med hunden. O ytterligare en sväng. Nästan vid nollan idag. Fåglarna pigga och glada. Det är väl bara flugsnappare och svalor som inte kommit ännu. Harar i drivor på de skira åkrarna. Läste Barometern. Det lär bli personstrid inom m inför valet. Det verkar inte som en del moderater i Kalmar vill vinna valet. Skall man göra det måste man ha en kandidat som drar. Svårare än så är det inte!

Öland 20130504