söndag 11 augusti 2013

Solig lördag

Hade en härlig festkväll med hög stämning, lekar och musikquiz och liknande. Vi har roligt i moderaterna. Gästis i Åhus, vid vattnet, är en härlig plats.

Vaknade av att solen sken. Tog en timmes promenad i Åhus strax efter sex. En strålande morgon. Efter frukost en ny promenad med Mats Johnsson. Avhandlade allt ifrån Huseby, som läcker pengar, till hur vi skall kunna arbeta med näringslivfrågor och inköpssamverkan.

Kläckte igår en massa idéer. Och ju senare på kvällen desto bättre idéer. Fast idag på morgonen framstod plötsligt vissa idéer som något sämre. Av någon anledning. Som att skicka ut en kalender med moderat kalendermän och kalenderdamer!

Nu börjar dessa evinnerliga grupparbetena igen.

Vi hade en bra konferens sammantaget i Åhus. Och efter en god kummel till lunch gick färden mot Växjö. Gick en sväng med hustru och ”barnbarn” på Karl-Oskar. God stämning. Miljöpartiet hade ett trevligt tält på Kungsgatan. Och delade ut kondomer. Ogillar alla partiers kondomutdelning. Lite cheap!?

God middag hemma. Och ett jäkla liv i huset där vi bor med festande ungdomar och hög musik hela natten. Överväger att flytta om det inte blir bättre!

Noterar som alltid att det är gigantiskt mycket folk på stan. Hur kommer de dit? Det finns ju inga p-platser? Eller är det tvärtom? Och många tiggare. Såg speciellt en kille i 20-årsåldern som verkade väldigt illa tillfreds med att tigga.

Söndag. En fixardag. Gäster på lunch. Ikväll förberedelser för nästa vecka. Skall bli roligt att träffa hela moderatgruppen i Växjö för första gången efter sommaren.

Växjö 20130811

Bo Frank