fredag 16 augusti 2013

Växjö till Kalmar via Dädesjö

Frukostmöte på Palladium. 100 pers från kommunen på skolbänken om hur man bemöter företag och förbättrar kommunens service. Jag inledde med att tala om vem som står för våra löner och att vi måste stå på tå för dem! Karin Andersson på näringslivskontoret hade gjort ett kanonprogram. Anna Johansson som är chef för vårt kontaktcenter började med att berätta om hur den funktionen skall utvecklas och att 41000 måste bli synonymt med god service. Så kom en stjärna från Linné. Cristine Tidåsen. Fika. Då drog jag till kontoret för att fixa mejl och sånt. För att hålla upp servicenivån.

Till Dädesjö marknad. Vi hade tältet bredvid centerns på Åke Svensson gräsmatta. Åke är en hedersman. Mycket folk. En man var sur som ättika och för att vi haft hästar på Nygatan.  Anna Hultstein hade en ängels tålamod med en man som pratade i en timme!

Till Växjö för att plocka upp lilla frun. Till Kalmar. Skall se Ironman! Checkade in på hotellet och gick en tvåtimmarspromenad mot Guldfågel Arena och förirrade oss i diverse industriområden. Fan också! Skall nu bli upplockad av Kalmar kommun för lite VIP-mingel etc. Bra näringslivskontakter på dessa möten. Och i morgon upp med tuppen för att kolla in det hela!

Kalmar 20130816
Bo Frank