söndag 6 oktober 2013

On the run again

Reser igen


Gårdagens stämma har väckt reaktioner inom m. Om  provvalens vara eller inte? Om ombudssystemet? Vad skulle häna om alla medlemmar fick rösta på stämman? Olyckligt bara att det blev så hårfint i voteringarna? Helt klart är dock att vi har bra kandidater på listan. Har inte varit bättre. Inte ens 1991!

Sov som en stock i  natt. På jobbet 06.01. Larmet gick när jag kom för tdigt till jobbet en söndag morgon. Skall följa upp detta! Fick en del gjort! Hem och åt frukost vid 8-tiden. Handlade färskt bröd och papaya till min lilla solstråle! Sjukbesök av olika slag hela dagen. Tog tåget till Kastrup vid 15.10. Läste mängder. Sammanträdeshandlingar till mötena i Bryssel, tidningar och tidskrifter. Imponeras som vanligt över hur struktrerade och bra ledare Tove Lifvendal skriver. Och som alltid har jag randanmärkningen att jag knappt kan följa henne när hon talar! SvD blir bara bättre och bättre. Försökte hänga med i sonens kommentarer kring olika rättsfall, men måste medge att jag inte är så begåvad för att hänga med juridiken av den högre skolan!
Tåget i tid till Kastrup. Intresant artikel i Time. Som en roman av Jeffrey Archer. Om de båda kvinnliga presidentkandidaterna i Chile. Mördade den enes far den andres far under juntatiden? Förvånas bland över hur små personkretsarna är. Här och där!

Köpte inte ens en öl Kastrup. Varje gång man tagit en dansk i handen får man räkna fingrarna! Och Öster? Det går inte att slå på den som nästan är uträknad? Inom politiken hade det krävts partiledarbyte! Eller är det så att kaptenen är den siste som lämnar skutan!?

I Bryssel. Mot mina principer tog jag taxi till stan.  Ville inte vänta en timme i natten för att få en buss!m

Fick mitt "vanliga" rum. Med gratis internet som är supersnabb. Skall börja med Dödsdansen ikväll som godnattsaga! Har rest i bara kavaj och ingen rock! Klokt?

Har som vanligt lätt bagage. Alltid bara handbagage. Med gympaskor! Skall springa i en av parkerna i morgon em efter sista sammanträdet! Senast var det med kommunens Kusin Vitamin, Julia Ahlrot nästan knäckte mig!

Är glad för att ha fått ett rum mot innergården.

Missade partiledardebatten på TV ikväll! Vill folk verkligen ha en regering med kommunisterna? Tror att när det är allvar på valdagen, då kanske medborgarna varken vill ha vänstern eller sd! Utan någon man litar på. Dock fortfarande ofattbart att flyktingfrågan är en ickefråga för de etablerade partierna. Man jag vet svaret. Man vill inte ta denna debatt. Jag tror att man kan vinna på att argumentera för att vi skall ha Europas mest generösa flyktingpolitik. Men inte den i särklass mest generösa flyktingpolitiken!

Sitter i hotellbaren. Skall nu ta en Leffe blond innan läggdags och Dödsdansen. Det kom en dansk delegation just nu. Känner igen de flesta. Stänger ner!

Bryssel 20131006

Bo Frank