måndag 7 oktober 2013

På spaning efter den tid som kommer

Underbar dag i Bryssel. Fukost med Åsa KB på hotellet. Finns inte någon bättre frukost. Och vi uppförde oss. Hela dagen! På styrelsemöte med Energy Cities. Bra stöd att ha med Åsa. Vi ser samma saker fast på olika sätt. Åsa tycker t  o m att ordf är värre än vad jag är!
Vi påverkar en hel del!Och mötet var bra. Pratade en hel del om EU:s nya ramverk och vår plats i detta. Om mötet i Riga i april som blir ett genombrott i östra Europa. Lunch med företrädare för kommissionen. Så hände det oväntade. Vi fick en halv dag utan program! Strålande väder, 20 grader och sol!

Gick upp till vårt kontor för Småland/Blekinge. Var på regionkommittén. Och så gick vi en nätt promenad på 4 timmar. Bara ett öslstopp. På gamla börshuset. Hem sent och sen middag. Vi år på mitt favoritställe nära hotellet. Och mådde så bra så att jag drack min tredje kopp kaffe på fyra år.

Sliter nu med alla mejl sedan lunch. Och alla frågor om olika saker. Bra samtal med Åsa i kväll! Lite om hur vi ser på Växjö nästa mandatperiod.

Skall nu läsa i en  del om mitt deltagande på workshop i morgon. Har fått frågan om jag vill bli missonär i Kina!!!?? Om jag vill engagagera nig i att expandera vårt nätverk Österut. Hänger en del på hur det går i valet nösta år. Kommer inte att bli sysslolös oavsett. Men måste också börja känna efter vad som ger mig en kick!

Och det kan verka egendomligt. Men nu kick av att återvända till Edgar och Alice i deras Dödsdans!
Och veta att man slipper återuppleva denna....

Bo Frank
Bryssel 20131007