fredag 1 november 2013

Framgångsrika möten

Framgångsrika möten

Bra möten mellan flygplatsbolaget och olika operatörer! Fortsatte så till Rejlers kontor på Kungsholmen. Bra samtal somm kan bära frukt för Växjö.

Så till DN:skrapan. Nätverk Stockholm högst upp i huset. Bra föredrag, bra presentationer av oss kommunalråd. God mat och bra vin. Nöjda gäster. Många nya och gamla bekantskaper. Allt ifrån de unga syskonen  Söderling som byggt upp Gambias fjärde största företag till Hans Lönnerhed som producerat 100-åringen som försvann. Premiär Annandagen. Så värdefullt att mingla med människor som är från Växjö i olika åldrar och få en massa intryck om hur vi kan utveckla kommunen. Fortsatte minglet på hotell Frey.

Fly Smaland tillbaka idag på morgonen. Slutar bli förvånad när man läser Alvestasidan i SmP. Nu helg. Några möten och det skall bli roligt att gå på premiären av Cats! Det lukar framgång! Leif är en av Växjös största kulturpersonligheter. Och står pall trots en mördande konkurrens. Han och Linnéateatern är värd all respekt. Växjö ligger i topp på Musik/teaterllsvenskan!

Växjö 20131101


Bo Frank