torsdag 8 maj 2014

En medlem färre

Brev igår. En upprörd man som sett Prideflaggan på den moderata valstugan. Föredrar dock Sverige framför Ryssland eller Uganda. De sistnämnda spelar i samma intellektuella division snäppet över neandertalarna.

Glad för uppmärksamheten kring mitt gästspel i Kalmar på lördag. Håller en introdukion och kåserar lite kring de 14 låtar som bandet gör. Bara om en enda låt, t ex And I love her, finns 8 sidors info bara på Wikepedia. Viktigt att bl a känna till att de studioingenjörer som assisterade George Martin var Norman Smith och Richard Langham. Lika viktigt som att veta att George Harison använde både en 1964 José Ramirez Guitarra de Estudio classical guitar och en Rickenbacker 360, 12 strängad gitarr!

Nu en del fix på jobbet. Skall tillbringa dagen med Funka för livet mässa, företagsbesök och träffa medborgare i valbyrån. Kanske nåt med Pride i kväll. Har haft frukostmöte på Palladium idag!

Kul att se fotbollsdamerna defilera ut från PM:s nya hotell till den fina bussen. Ångrar i efterhand att jag tackade nej till fotboll och mingel ikväll. Men hade det lite rörigt när inbudan kom. Å andra sidan går jag nästan aldrig på nåt om inte min lilla vackra mexikanska sol är medbjuden.

Växjö 20140508

Bo Frank